
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gombás kence avagy nyers gombasaláta (4 személyre)
Hozzávalók:
1 evőkanál frissen facsart citromlé
fél (kis) tubus majonéz (kövezzetek meg!)
25 dkg vékonyra szeletelt gomba (Amoha precíziós technikával szeletelte.)
1 sárgarépa finomra reszelve
1 db camembert sajt reszelve vagy apróra vágva
10 dkg füstölt sajt reszelve
½-½ csokor petrezselyem és zellerlevél aprítva.
1 kis csomag salátamix (elhagyható)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Hozzávalók:
1 evőkanál frissen facsart citromlé
fél (kis) tubus majonéz (kövezzetek meg!)
25 dkg vékonyra szeletelt gomba (Amoha precíziós technikával szeletelte.)
1 sárgarépa finomra reszelve
1 db camembert sajt reszelve vagy apróra vágva
10 dkg füstölt sajt reszelve
½-½ csokor petrezselyem és zellerlevél aprítva.
1 kis csomag salátamix (elhagyható)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A hozzávalókat összekeverjük és ha van, akkor salátamix „ágyra” fektetjük. Vajkrémes házi diós-rozsos kenyérrel falatoztuk.
(Elkészítési idő: 15 perc)
4 megjegyzés:
A saláta mix nem elhagyható!!!Mert isneti vele, úgy, ahogy van. És punktum!:):):)Bár citromléből nem kell olyan sok, de én nem igazán szeretem a savanykás kajákat, amúgy tényleg fincsi:)
amoha
Ja, és a képet kinagyítva még a szeletelt kacsasült is látható, amit a kence alá tettem, hogy laktatóbb legyen:):):)
amoha
Na ennyit, hogy a vega receptjeimhez soroltam be kedves amohám....
Nyuszikám
Gratulálok a blogodhoz,nagyon jó lett:)
Üdv Fikuszka:)
Megjegyzés küldése